medewerkers: Het is weer vrijdag en daarmee tijd voor drie blogs. Deze week: blogs van fotografen. De bijzondere maar soms ook schrijnende foto’s op de blog van Christian Vermont (blog.noncore.nl) vertellen het verhaal van de bewoners van de Oekraïense stad Odessa. Fotograaf Boris Postma (borispostma) schiet de meest uiteenlopende beelden waarin de invloeden van stromingen zoals het Futurisme, de Romantiek en popcultuur terug te vinden zijn.  En tot slot fotograaf Tom Roelofs (tomroelofs), die je bij veel concerten en festivals tegenkomt met een camera in zijn hand en die prachtige zwart-witfoto’s maakt. Beeld: borispostma The offical Tumblr crew featured me in their weekly blog selection. Thank you medewerkers for the mention!

medewerkers:

Het is weer vrijdag en daarmee tijd voor drie blogs. Deze week: blogs van fotografen.

De bijzondere maar soms ook schrijnende foto’s op de blog van Christian Vermont (blog.noncore.nl) vertellen het verhaal van de bewoners van de Oekraïense stad Odessa.

Fotograaf Boris Postma (borispostma) schiet de meest uiteenlopende beelden waarin de invloeden van stromingen zoals het Futurisme, de Romantiek en popcultuur terug te vinden zijn. 

En tot slot fotograaf Tom Roelofs (tomroelofs), die je bij veel concerten en festivals tegenkomt met een camera in zijn hand en die prachtige zwart-witfoto’s maakt.

Beeld: borispostma

The offical Tumblr crew featured me in their weekly blog selection. Thank you medewerkers for the mention!

Source: http://www.borispostma.com